Piteşti: Bălăceală în week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să se răcorească în acest week-end şi să profite de soare pentru a obţine un bronz frumos, pot merge la ştrand.

 În Piteşti aveţi la dispoziţie două ştranduri publice, unul în Costache Negri, care dispune de trei bazine, unul mare şi unul mediu, plus unul de o jumătate de metru adâncime pentru copii. Cel de-al doilea ştrand este situat în cartierul Tudor Vladimirescu şi are în dotare două bazine.


Cei care doresc pot închiria şezlonguri sau pot alege să îşi întindă cearşaful pe iarbă sau pe plajă. În plus, aveţi la dispoziţie şi câteva terase unde puteţi servi un suc, un pahar de bere rece sau un mic.


Intrarea pentru iubitorii de înot şi de soare costă 7 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii, ştrandurile fiind deschise între orele 08.00 şi 20.00.
La Spa Mozaic, situat pe Str. Tudor Arghezi, din Cartierul Primăverii, aveţi la dispoziţie piscină descoperită, bar , jacuzzi, saună, masaj, fitness, restaurant şi puteţi viziona campionatul mondial de fotbal pe un ecran imens. Sâmbătă şi duminică sunt organizate jocuri de apă şi concursuri cu premii, iarsâmbătă seara  între 19.00 şi 24.00 are loc Tropical Party, distracţia fiind garantată.


Şi plajele din comuna Budeasa s-au deschis. Cele două zone amenajate în apropiere de Lacul Budeasa au piscine în aer liber, parcare pentru autoturisme, bar cu terasă, iar în week-end sunt organizate petreceri. Tariful de intrare este de 10 lei, iar cei care doresc să îşi închirieze un şezlong vor mai plăti încă 10 lei.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite