Piteşti: Atenţie la hoţii care fură din autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii argeşeni au desfăşurat o cmpanie de prevenire a furturilor din autoturisme. În acest sens, oamenii legii au stat de vorbă cu şoferii şi au împărţit pliante informative.

Poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii şi poliţiştii de proximitate au desfăşurat pe parcursul acestei săptămâni acţiuni pe linia pregãtirii antiinfracţionale a populaţiei, cu accent pe prevenirea furturilor din autoturisme.

Activitãţile se înscriu în cadrul Programului naţional de prevenire a infracţiunilor contra patrimoniului.

 Poliţiştii au acţionat pe raza secţiilor 1 şi 2 Poliţie, unde s-au înregistrat cele mai multe furturi din autoturisme, în zone precum cart. Craiovei, parcarea din spatele complexului Fortuna, str. I.C. Brătianu, parcarea bl. Mobilux.

Demersurile s-au adresat membrilor comunitãţii argeşene şi au vizat informarea populaţiei cu privire la mãsurile minime de siguranţã pe care ar trebui sã le adopte în vederea prevenirii victimizãrii.

Cu aceastã ocazie au fost purtate discuţii cu cetãţenii fiind prezentate cazuri reale, moduri de operare ale infractorilor, precum si modalitati de prevenire a acestor genuri de fapte, fiind  înmânate aproximativ 500 de flyere cu caracter informativ – preventiv.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite