Piteşti: A fost tată pentru câteva ore, după care a murit în accident de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comuna Mălureni e în doliu, după ce fostul viceprimar a sfârşit într-un accident de maşină. Ion Soare (43 de ani)  aflase că este tatăl unui băiat cu câteva ore înainte de a muri.

Tragedie în comuna Mălureni. Fostul viceprimar, Ion Soare, zis Ninel, de 43 de ani, a sfârşit în cea mai fericită zi a vieţii sale.

Soţia bărbatului a născut joi un băieţel sănătos la maternitatea Spitalului Judeţean din Piteşti. Copilul a fost dorit foarte mult de părinţii care mai aveau o fiică în vârstă de 17 ani, elevă la Colegiul Naţional „Alexandru Odobescu” din Piteşti. 

De bucurie, omul a vrut să sărbătorească şi şi-a invitat la el, seara, mai mulţi prieteni şi rude. După ce a petrecut alături de ei, Ninel Soare s-a gândit să  meargă acasă la un alt prieten, pădurar în comună, pentru a-i duce cinci litri de vin şi apă minerală.

Numai că, din păcate, nu a mai ajuns la destinaţie. După ce a plecat din satul Buneşti, maşina în care se afla a deviat de pe carosabil şi s-a oprit într-un şanţ, între doi copaci, pe DJ 731, la intrarea în satul Zărneşti.

„Încă mai dădea din picior”
Câţiva tineri, care se aflau pe drum la acea oră târzie, s-au speriat când au văzut ce s-a întâmplat  şi au sunat imediat la 112.

„Când au ajuns aici Poliţia Rurală şi Smurdul, eu am văzut că omul încă mai dădea din picior”, a spus un martor.

Din primele ipoteze, se pare că bărbatul ar fi făcut infarct la volan şi din acest motiv nu ar mai fi putut să stăpânească maşina.

„El a mai făcut un infarct atunci când a candidat pentru primar. Nu era atât de grav accidentul încât să moară din asta”, spune o vecină.

„La sosirea echipajului nostru, bărbatul deja nu mai avea funcţii vitale. Medicii au făcut mai multe manevre de resuscitare, însă fără rezultat”, spune Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş.

„Nu ne putem pronunţa încă cu privire la cauza decesului, aşteptăm rezultatele de la Medicină Legală, după efectuarea autopsiei”, spune Tudor Ionescu, directorul Serviciului de Ambulanţă Argeş.

Rudele se tem acum să-i dea vestea cumplită văduvei bărbatului, mai ales că aceasta, în urmă cu un an şi-a pierdut şi mama, iar atunci a făcut o cădere psihică.

„Un om de milioane”
Ion Soare a fost viceprimar al comunei Mălureni timp de un an, între 2008 şi 2009.

„Era un om deosebit, un familist convins, muncea extraordinar de mult şi în afara serviciului ca să câştige un ban. Durerea e foarte mare  pentru cei care au rămas în urmă: soţie, copii, fraţi. Era un om de milioane”, spune Alexandru Cristescu, primarul comunei Mălureni.

Înmormântarea bărbatului care nu a mai apucat să-şi strângă micuţul în braţe va avea loc mâine, la biserica din satul Buneşti.
 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite