Piteşti: AOA deschide şcoala privată de limbi străine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Argeş a pus bazele unor cursuri de limbi străine, pentru toţi copiii. Înscrierile se fac până la 1 octombrie.

Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie din Londra (LCCI) vă invită să vă înscrieţi copilul la şcoala privată de limbi străine, în cadrul căreia micuţul poate frecventa cursuri de limba engleză de două ori pe săptămână, pe tot parcursul anului şcolar.

“Grupele de lucru vor fi formate din maxim 5 persoane cu un nivel de cunoştinte similar.  Cursul este unul uşor, accesibil şi distractiv, folosind metode inovatoare de predare şi evaluare. Acestea se vor desfăşura în zilele şi intervalul orar stabilit de comun acord cu grupa, oferind astfel posibilitatea de a avea un program flexibil, potrivit nevoilor participanţilor", anunţă AOA Argeş.

La finalul anului şcolar, participanţii pot susţine un examen, în urma căruia vor primi un certificat recunoscut internaţional de către instituţii de învăţământ, ministere ale muncii şi angajatori din firmele multinaţionale.

Înscrierile se fac până la 1 octombrie la numerele de telefon:  0248.219.299 , 0728.217.611 sau direct la sediul AOA Argeş, de pe B-dul Nicolae Bălcescu, Nr.141 (Fostul Cinema Lumina).

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite