Piteştenii şi-au cumpărat vacanţele de la Târgul de Turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi operatori de servicii turisticce din Argeş şi-au prezentat oferta în acest week-end, piteştenilor interesaţi să-şi planifice de acum concediul de vară.

Agenţiile prezente la târg au venit şi cu oferte tentante pentru vizitatorii care s-au arătat interesaţi de serviciile lor. Mai multe agenţii de turism şi agenţii au oferit vacanţe gratuite fie la munte, fie la mare.


Câte un sejur gratis au oferit agenţiile de  turism New Travel Muntenia, Velmar Dreams, Happy Holiday, Activ Tours & Travels, hotelul Piscul Negru şi pensiunea Valea Mare. La âtrg au mai luat parte şi alţi operatori de turism, agentiile CMB Travel, Lira, DV Best, Alcadibo si pensiunile Anomis, Adonis, Danvi, Algino, Alina.


Sejur la vilă, în Turcia

Agenţiile de turism prezente la târg au vândul mult mai bine excursiile în străinătate decât pe cele din România. Litoralul românesc rămâne în continuare foarte scump în comparaţie cu ofertele grecilor, turcilor sau bulgarilor. Spre exemplu, turcii oferă sejururi la vilă de patru sau şase familii, iar pentru o familie, şatpe zile de vacanţă ar costa cam 250 de euro. Complexul de vile este amplasat în Bodrum, foarte aproape de plajă, mai mult sau mai puţin zilate, cu sau fără piscină proprie, în funcţie de preferinţe.

Tot turcii au venit şi cu ideea mini-vacanţelor pe iaht. Cu 1600 de euro se închiriază un iaht de 16 persoane pentru 24 de ore. Pe yaht merg şi patru membri ai echipajului, pentru a oferi serviciile necesare turiştilor. Costul unei vacanţe de o zi pe mare este de aproximativ 98 de euro de persoană, cu toate serviciile incluse. „Mai întreabă oamenii şi pentru litoralul românesc, dar când fac calcului şi văd că sare de 3000 de lei...parcă îmi este mie ruşine să-l trimit pe litoralul românesc.”, spune Ionescu roxana, manager al agenţiei Magic Tour destination din Câmpulung.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite