Piteștenii au petrecut cu Taxi și Compact în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul an a fost întâmpinat, la Pitești, cu Taxi și Compact. Mii de piteșteni s-au adunat , cu mic cu mare, în Piața Primăriei ca să petreacă la show-ul oferit de municipalitate și au uitat de ger pe hiturile celor două trupe.

 Spectacolul a meritat tot  frigul.
 „Minunat, un spectacol de zile mari, ca pentru intrarea in noul an . Am fost o viață fan Compact și nu se putea să ratez acest concert”, a mărturisit, entuziasmată, în euforia Revelionului, Mioara Achim, 48 de ani.

 Șampanie pentru toată lumea

 Aproape de miezul nopții,  500 de  sticle cu șampanie au fost deschise  de organizatori în cinstea noului an,  iar  focul de artificii  a marcat, cum nu se putea mai bine, venirea lui 2011



 Căsătorii la cumpăna dintre ani

După miezul nopții a venit și momentul mult așteptat de cele 11 cupluri care au spus  un “DA” clar şi răspicat în faţa primarului.
 “Este al 12 –lea an de când noi oficiem cununii civile în noaptea de Revelion. La cumpăna dintre anul 1999 şi 2000, când intram în mileniul 3, am fost primul oraş din ţară care am oficiat cununii civile. Eu am fost onorat să fiu primul care am făcut acest lucru şi de atunci până acum avem câteva sute de cupluri care şi-au unit destinele.”, a declarat primarul Tudor Pendiuc.

Deşi, la început, 15 cupluri şi-au anunţat intenţia de a se căsători, în final doar 11 au avut curajul de a face acest pas în noaptea de Revelion. Însoţiţi de rude, martori şi prieteni, tinerii au primit felicitări din partea edilului piteştiului odată cu certificatele de căsătorie și  tradiţionala urare “Casă de piatră!”.

 “Am ales să ne căsătorim de Revelion pentru că ne iubim foarte mult şi am zis că ori acum, ori mai târziu, tot aia e. Am zis să fim mai speciali. Ne-am cunoscut tot în iarnă, de Crăciun”, au spus Claudia şi Mihai Preoteasa.

 “Am vrut să fie mai special. E o noapte specială. Ne dorim de la 2011 să fie ceva mai bun ca 2010.”, au declarat Cătălina şi Andrei Bărbosu.
 Pentru două dintre familiile care s-au căsătorit de Revelion, anul 2011 o să le mai aducă o buncurie şi anume un copil, miresele fiind gravide.
 „ Data de 1 ianuarie 2011o s-o ţinem minte toată viaţa. Ne cunoaştem de când eram copii. Familiile noastre erau prietene şi, în timp, ne-am apropiat mai mult. Noi de fapt suntem trei, o să avem şi un bebeluş în scurt timp”, au mărturisit emoţionaţi Loredana şi Cosmin Manoliţă.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite