Pitesti: Piteştenii se relaxează la biliard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Piteştenii se relaxează la biliard
Pitesti: Piteştenii se relaxează la biliard

La sfărşit de săptămână, piteştenii preferă să se destindă jucând biliard. Preţurile sunt accesibile aşa că lumea se îngrămădeşte în cluburile cu profil.

Un hobby la modă în rândul piteştenilor este biliardul. Şi în centru şi în cartierele mărginaşe se găsesc cluburi sau baruri  de biliard. Weekendurile fac aceste baruri să devină neîncăpătoare, fiind ticsite de oameni care vin să se destindă după o săptămână încărcată.

Cluburi speciale de biliard
În centrul Piteştiului se află mai multe astfel de cluburi unde se poate juca biliard. Acestea sunt dotate cu 4 până la 10 mese profesionale de biliard. În barul Thomas Academy se găsesc aproximativ 8 mese performante de biliard, deschise clienţilor până la ore târzii din noapte. La Cele două baruri cunoscute ca şi Academia nouă şi Academia veche, se găsesc 6-8 mese de biliard, plus o masă de snooker. Aceste mese sunt dotate cu truse complete: tacuri profesionale, bile de calitate, prelungitoare, cretă etc. „

Sunt foarte pasionat de acest sport şi merg să joc alături de prietenii mei ori de câte ori timpul îmi permite. Consider acest sport relaxant şi foarte captivant. Îl urmăresc chiar şi la televizor.”, spune Andrei Dinescu, 23 ani, student.

Tarifele se calculează la oră
Tarifele se calculează la oră şi diferă în cluburile din centru faţă de barurile de cartier. Bineînţeles contează şi calitatea. Costul unei ore de biliard în cluburile din centru diferă în funcţie de ora la care joci. În perioada zilei, 10.00-18.00, ora la biliard costă între 10-12 lei. Între orele 18.00-24.00, ora costă 12-18 lei, depinde de locaţie. În barurile de cartier costurile sunt mai mici, dar şi condiţiile mai proaste. Ora la biliard costă 10 lei însă, masa şi accesoriile nu sunt de aceeaşi calitate.

„Dacă vreau să joc biliard, prefer să mă deplasez în cluburile speciale din centrul oraşului. Condiţiile de aici sunt bune, fiind şi mai mult spaţiu. Preţurile mi se par acceptabile.”, afirmă Marius Dragnea, 30 ani, agent comercial.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite