Piteşti: Piteştenii s-au distrat cu dj Emil Lassaria la butoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, clubul On Time a fost gazda unui eveniment superb. Unul dintre cei mai în vogă dj ai momentului, renumitul Emil Lassaria a fost invitatul serii.  „ A fost o seară şi o atmosferă incendiară. Mă aşteptam să fie astfel, deoarece Lassaria este unul dintre cei mai renumiţi dj ai momentului. Mă bucur că l-am invitat.”, afirmă Ionuţ Tălpeanu, patronul clubului On Time.

Dj-ul, impresionat de publicul piteştean
Emil Lassaria, cunoscut şi iubit în toate cluburile din ţară pentru muzica sa, este adeptul curentului house minimal tech. Timp de 4 ore a întreţinut publicul care a venit în număr destul de mare. „ Publicul piteştean m-a impresionat de fiecare dată când am venit în Piteşti. Am mai fost în mai multe cluburi din acest oraş şi peste tot piteştenii s-au arătat foarte încântaţi de muzica mea. În prezent lucrez la un nou proiect, dar voi reveni în Piteşti de fiecare dată când voi fi invitat.”, spune  Emil Lassaria.
Publicul a fost în delir
La petrecere au fost prezente aproximativ 250 de persoane, ţinând cont că On time ste un club micuţ dar select. Atmosfera a mai fost încinsă şi de frumoasele animatoare invitate să danseze pe muzica dj-ului. „ A fost super. Muzica nu m-a lăsat să stau jos toată noaptea. Am mai fost la petreceri unde a mixat Lassaria şi toate au fost reuşite.”, precizeză Andreea Păun 22 ani, studentă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite