Piloții și-au riscat viețile la Raliul Argeșului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentele s-au ținut lanț, ieri, la Raliul Argeșului, iar tunelul de la Bîlea Lac, aflat în traseu, le-a dat mari bătăi de cap participanților.




 Doi piloți au avut nevoie de îngrijirile medicilor de la Ambulanță, dar rănile suferite nu le-au pus viețile în pericol. Primul care le-a dat emoții spectatorilor a fost timișoreanul Doru Stanciu, care a pierdut controlul Loganului pe care-l conducea și s-a răsturnat de mai multe ori la ieșirea din tunelul de la Bâlea Lac. Pilotul a fost scos inconștient din mașina distrusă, dar și-a revenit cu ajutorul medicilor. La scurt timp, un alt concurent, Aurelian Andronache, a intrat cu mașina într-un parapet tot la ieșirea din tunelul buclucaș și a avut nevoie de îngrijiri de specialitate. Un alt incident s-a produs și la demonstrația din centrul Piteștiului, când un BMW aflat pe circuit a intrat cu viteză mare și a fost la un pas să-i spulbere pe spectatori, care trecuseră de banda de delimitare.

Reprezentantul Argeșului nu a reușit să urce pe podium

Incidentele au fost repede uitate, mai ales că nu s-au lăsat cu urmări grave și spre seară au fost anunțați câștigătorii. Ungurul  Gergo Szabo a reuțit să câștige competiția la fel ca și anul trecut, urmat apoi pe podium de Dan Gârtofan și Bogdan Marișca. Piteșteanul Vali Porcișteanu s-a clasat pe locul 5, în competiție, iar Titi Aur a terminat în primele 10 poziții. Printre vipurile prezente la competiție s-a aflat, fostul prim-ministru al țării, călin Popescu Tăriceanu, cunoscut ca un împătimit al curselor de mașini.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite