Petreceri pentru copii în acest week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au primit de la iepuraşi balone modelate
Copiii au primit de la iepuraşi balone modelate

Pentru că se apropie Ziua Internaţională a Copilului, Jupiter City şi Euromall organizează, în acest week-end, o serie de evenimente dedicate tocmai lor.

La Euromall va avea loc „Carnavalul veseliei”, pe 30 mai, între orele 14,30 şi 19,00. Pentrecerea va cuprinde un bal mascat la acre copiii sunt aşteptaţi să vină costumaţi în personajele preferate. Dacă nu se vor costuma de acasă, cei mici vor primi oricum măşti de carnaval cadou de la organizatori. Pentru a-i bucura pe cei mici de ziua lor, s-a pus la cale şi un spectacol de magie cu porumbei şi iepuraşi.


Râuri de ciocolată la Jupiter City

Aici pentrecera va dura două zile, copiii împreună cu părinţii find aşteptaţi la „Şcoala de magie”, ale cărei cursuri se vor ţine pe 29 şi 30 mai. Pentru sâmbătă sunt programate multe surprize dulci, dar şi un spectacol de magie şi face painting.  Duminică este ziua când se vor acorda şi premiile pentru cel mai frumos costum de magician, iar premiile vor fi, desigur, toto dulci. În seara de duminică, pentru copiii va concerta, de la ora 18.00, Mihai Constantinescu, nu înainte de spectacolul  „Şcoala de magie” al lui FunBoy Magic, care va începe la ora 16.00.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite