Pitesti: Petrecere grandioasă la Palata de Aramă de la Costeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regele Internaţional al Rromilor de la Costeşti, Dan Stănescu este socru mic. Mâine îşi mărită fata cea mare, pe prinţesa Ana Maria, cu un tânăr din Târgu Jiu. Pentru ca evenimentul să nu treacă neobservat, socrul mic a cumpărat zestre de sute de mii de euro.

Veselie mare în Casa Regală Internaţională a Rromilor de la Costeşti. Regele Dan Stănescu îşi mărită fata cea mare. Mireasa, prinţesa Ana Maria are 17 ani, iar ginerele, Mihăiţă Istrate, are 18 ani. Căsătoria va avea loc mâine la Târgu Jiu, localitatea de unde este băiatul. Însă, pentru a face simţit marele eveniment, socrul mic va da o petrece de zile mari în această seară şi la Costeşti. Pregătirile le-a început încă de vineri. A amenajat un cort în curtea Palatului de Aramă şi a sacrificat 50 de porci. Vor curge râuri de whisky şi şampanie, asigură Dan Stănescu.  Cele câteva sute de persoane invitate se vor distra  pe melodiile lui Nico , dar şi ale lui Petrică Mâţu Stoian. “Tatăl meu, Dumnezeu dă-L odihneasă în pace, fostul rege, Ion Stănescu era fan al lui Mâţu Stoian şi de aceea am şinut să ne cânte.”, ne-a spus Dan Stănescu.

Pernele sunt cumpărate de la Paris
Zestrea pe care o va primi prinţesa Ana Maria valorează câteva sute de mii de euro, potrivit spuselor tatălui ei. I-a achiziţionat absolut tot ce are nevoie pentru a se muta la casă nou, de la lingură, mătură şi mop, până la perne şi mobilier. Regele Dan Stănescu susţine că toate cumpărăturile le-a făcut de la Paris. Mobila de dormitor şi sufrageria cu masă şi scaune, sunt marca Versace iar paharele sunt din cristal. De asemenea pernele pe care pun capul noaptea sunt luate din Franţa şi sunt tot de firmă. Şi, un obiect valoros, este şi un mini-bar, care are patru pietre Swarovski. Averea miresei este depozitată la Casa Regală şi urmează ca mâine dimineaţă să fie urcată în camioane şi transportată către Târgu Jiu, acolo unde se va muta Ana Maria.

Petrecerea la Costeşti, nunta la Târgu Jiu
Pe lîngă mobilier, Ana Maria va primi zestre şi zeci de rochii, toate făcute din materiale scumpe şi fine cumpărate din Franţa şi Italia. De asemenea, rochia de mireasă, care are 300 de pietricele Swarovski a fost făcută pe comandă la Paris şi a costat mii de euro, susţine regele internaţional al rromilor. “Nu ne permite tradiţia să arătăm rochiile. Îi va merge prost fetei. Nici eu, care sunt socru, nu am văzut rochia de mireasă. Ştiu despre ea doar din auzite. Vă pot spune că vom petrece nunta trei zile şi trei nopţi. Începem la noi, la Costeşti, şi terminăm la Târgu Jiu, unde se va ţine şi cununia religioasă”, ne-a spus Dan Stănescu.

Agitaţie mare în curtea regală
În această dimineaţă, în curtea Palatului de Aramă era zarvă mare. Pirandele munceau de zor la bucătărie, iar muncitorii angajaţi de la o firmă specializată puneau la punct ultimele detalii la cort. Socrul mic era vizibil emoţionat şi se plimba dintr-un loc în altul pentru ca nu cumva să scape ceva din priviri. Mireasa a stat toată dimineaţa în casă pentru a se aranja, urmând să îmbrace rochia de mireasă ce a costat în jur de 10.000 de euro, şi să îşi primească invitaţii

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite