Piteşti: Peste 500 de oameni l-au condus pe motoclist pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti:  Peste 500 de oameni l-au condus pe motoclist pe ultimul drum
Piteşti: Peste 500 de oameni l-au condus pe motoclist pe ultimul drum

Tânărul motociclist mort , sâmbătă seara, în accident, a fost, ieri după-amiază, condus pe ultimul drum. Părinţii lui i-au văzut pentru ultima oară chipul gingaş. Au rămas cu durerea din suflet şi cu amintirile!

Peste 500 de oameni au ţinut să-i aducă un ultim omagiu lui Mihai Vochină, în vârstă de 20 de ani, student la Universitatea de Stat din Piteşti.

Strada din faţa blocului unde locuia Mihai, în cartierul Găvana, era neîncăpătoare. Aleea era plină cu flori şi coroane. Prietenii vărsau lacrimi amare. Părinţii lui Mihai sunt distruşi de durere. Şi-au pierdut singurul lor copil. „Mami, rămâi acasă...Nu pleca, frumuseţea mea!”, spunea biata femei. Tatăl băiatului suferea în tăcerea. Îşi privea copilul în sicriu, nu şi-a luat ochii de la el. Pe braţe îşi ţinea soţia. Alături de părinţi au fost şi colegii lor de la serviciu. Femeia lucrează la Poliţia Comunitară Piteşti, iar tatăl, este ofiţer în cadrul armatei.


Unul dintre prietenii lui Mihai, Alexandru, ne-a spus că de când era în liceu  visa să-şi cumpere motocicleta. „Acum trei luni, parcă, mi-a spus că visul i s-a împlinit. Părinţii lui au reuşit să-i cumpere motor, cum spunea el. A costat în jur de 7.000 de euro şi era foarte fericit. Când îl sunam, în întrebam ce face astăzi, şi-mi spunea «mă plimb cu motorul», parcă şi acum îl aud”, spunea Alexandru cu ochii înlăcrimaţi.

Băiatul a decedat din cauza unei şoferiţe care a virat la stânga fără să se asigure. Mihai conducea motocicleta şi pe şa, în spate, se afla prietenul lui, Alexandru Fulger,  în vârstă de 27 de ani, din Mioveni. Din faţă i-a ieşit un autoturism Logan, condus de Viorica Maria Burtea, în vârstă de 39 de ani, din comuna Miceşti, care i-a tăiat calea. Totul a fost din scurt şi în fracţiune de secundă s-a produs impactul. Mihai şi Alexandru au murit pe loc.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite