Persoanele vârstnice din Piteşti fac sport în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu vremea frumoasă, fit-parcurile gratuite din Piteşti au începu să fie foarte căutate de piteşteni de toate vârstele.

Instalate acum aproape doi ani, cele patru parcuri cu aparate de fitness au devenit foarte populare, mai ales în rândul pensionarilor care vor să facă puţină mişcare. Câţiva piteşteni pensionari au devenit clienţi fideli ai fit-parcurilor, unii mergând la antrenamente pentru diverse afecţiuni, cum ar fi parezele.


Unul dintre clienţii fideli ai acestor locuri este Nicolae Stoicovici, de 74 de ani, din Piteşti. Vine să facă exerciţii pe aparatele de fitness în fiecare zi, de un an şi jumătate, fără excepţie. Este încântat de rezultate, pentru că se simte mult mai bine de când face sport regulat

. “Nu a contat că pouă, că ninge, nimic. Am venit zi de zi, fără să sar vreodată peste acest program. Mă simt excellent şi aparatele sunt foarte bune pentru oricine, fie că vrea să facă mişcare de întreţinere, fie şi pentru sport mai intens.”, spune piteşteanul. Acesta are o singură nemulţumire şi anume că aparatele nu mai sunt întreţinute aşa cum ar trebui. “Vin tot felul de neserioşi care încearcă să le rupă. S-au deteriorate. Au furat şi bucăţi din ele, numai să facă rău. E păcat că nu avem grijă de ele”, spune Nicolae Stoicovici.



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite