UPDATE Trei utilaje de produs țigarete au fost confiscate în urma percheziţiilor din Argeș și alte nouă județe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Argeş şi alte nouă judeţe ale țării au loc, astăzi, zeci de percheziții. Procurorii şi poliţiştii  încearcă să destructureze o reţea de traficanţi de băuturi alcoolice şi ţigări.

 Anchetatorii au descins, în această dimineață,  la 50  de adrese  din mai multe județe ale țării, printre care și  Argeș, pentru prinderea membrilor unei rețele de  traficanţi de băuturi alcoolice şi ţigări.

Persoanele vizate vor fi aduse la Poliţie pentru audieri, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, acțiunea fiind coordonată de Poliţia Argeş,

"Acțiunea se desfășoară în cadrul unor dosare penale care vizează combaterea evaziunii fiscale, infracțiuni la codul fiscal, contrabandă,
 deținerea sau comercializarea  de produsee accizabile care sunt supuse marcării, în afara unui antrepozit fiscal.  Perchezițiile au loc la domiciliile unor persoane fizice și la sediile unor firme, pe raza a nouă județe. Pănă acum, au fost identificate  trei utilaje de confecționat țigarete. Perchezițiile sunt încă în desfășurare.", a declarat, în această dimineață, comisarul Dănuț Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș. 

Cei suspectați de evaziune fiscală  acționau în  Argeș, Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu, Olt, Brașov, Bistrița-Năsăud ,  Maramureș și  în București.


 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite