UPDATE Percheziţii în Argeş.Cinci persoane cercetate pentru furt FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii argeşeni desfăşoară în această dimineaţă mai multe percheziţii pentru a-i prinde pe membrii unei grupări de hoţi.

UPDATE ora 14.40 Cinci persoane sunt cercetate pentru că ar fi furat echipamente tehnice


Poliţiştii argeşeni au efectuat patru percheziţii la patru locaţii din comuna Mărăcineni. Au fost vizaţi membrii unei reţele care comiteau furturi din locuinţe şi din maşini din Piteşti şi comunele limitrofe.


Cinci persoane au fost audiate şi sunt cercetate, una dintre ele urmând să primească ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.  Ionuţ Dragomir, de 17 ani, va petrece noaptea în arestul poliţiei după ce a furat un motocultor dintr-o Dacie Logan în noaptea de 5 spre 6 mai, anul acesta. Ulterior, adolescentul a vândut utilajul agricol unei alte persoane, poliţiştii reuşind să identifice noul proprietar şi să recupereze bunul.


“În urma percheziţiilor au fost găsite polidiscuri, bormaşini, generatoare electrice care fuseseră sustrase de la păgubiţi. În urma cercetărilor s-a stabilit că prejudiul se ridică la 20.000 de lei”, a declarat agent principal Laura Folea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.

image

ora 10. 00 Percheziţii la locuinţele unor hoţi

Mascaţii scotocesc la această oră mai multe case din comuna Mărăcineni. Descinerile au loc în locuinţele unor persoane suspectate de furt. Anchetatorii au informaţii că membrii unei grupări infracţionale au comis mai multe furturi din locuinţe şi gospodării de pe raza judeţului Argeş.


Mai multe persoane, suspectate că ar fi făcut parte din această grupare, vor fi conduse la audieri în cursul zilei, urmând ca procurorii să stabilească ce măsuri vor fi luate împotriva lor.


Vom reveni cu amănunte!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite