Percheziţii la două firme din Argeş. Mii de litri de alcool au fost confiscaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au dat o lovitură grea mafiei care se ocupa de contrabanda cu ţigări, poliţiştii argeşeni au trecut la cei care fac contrabandă cu alcool. Oamenii legii aveau informaţia că două firme din comuna Leordeni se ocupă cu evaziune fiscală şi trafic de produse alcoolice, aşa că au organizat o percheziţie la sediul celor două societăţi.

 Acţiunea, la care au participat poliţişti, reprezentanţi ai Gărzii Financiare şi ai Vamei Piteşti a avut succes, oamenii legii confiscânt mii de litri de alcool.
Prima firmă la care s-au desfăşurat percheziţii a fost SC Ruva Cola SA, care conform clasificării CAEN are ca domeniu de activitate distilarea, rafinarea şi mixarea băuturilor alcoolice.

Aici au fost găsite 24.819 sticle de sticcle de 0,5, 0.2, 0,1 şi 3 litri, pline cu alcool pur, dar şi 750 de sticle de 500 ml cu alcool sanitar care urmau să fie comercializate. Tot aici au fost găsite trei tancuri din inox ce purtau sigiliu vamal în care se afla alcool etilic rafinat - 8090 litri, alcool brut - 4100 litri şi alcool tehnic - 1250 litri şi şapte tancuri din inox nesigilate cu produse intermediare din alcool. Firma, care avea sediul în fostul CAP al comunei, avea activitatea suspendată de la sfârşitul anului 2009 pentru aceeaşi infracţiune.


“Administratorului firmei, Gheorghe Oprea, de 32 de ani, din comuna Bradu, i s-a întocmit dosar penal pentru deţinere de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal. Au fost luate probe din alcool pentru a se stabili din ce fel este, iar întreaga cantitate a fost confiscată, urmând să fie distrusă”, a declarat Laura Folea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite