Pepeni și roșii, la vânzare fără documente de proveniență

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au verificat producătorii şi comercianţii din piaţă (arhivă)
Poliţiştii au verificat producătorii şi comercianţii din piaţă (arhivă)

Un comerciant din Pitești a fost amendat, miercuri, din cauză că avea la vânzare peste 200 de kilograme de pepeni și roșii, pentru care nu avea acte de proveniență. Totul s-a întâmplat în piața de pe Strada Depozitelor, unde polițiștii au făcut un control.

Organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul I.P.J. Argeş, Serviciul de Investigare a Fraudelor împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Agricole şi pentru Dezvoltare Rurală Argeş au efectuat un control, miercuri, în incinta Complexului en-gros de legume şi fructe de pe strada Depozitelor din municipiul Piteşti.

Scopul verificărilor a fost prevenirea şi constatării neregulilor care se comit în domeniul comercializării produselor agroalimentare (legume, fructe).

Cu această ocazie a fost identificat un comerciant de 31 de ani, din Piteşti, care a expus spre vâzare 182 de kilograme de pepeni şi 34 kg de roşii, fără a deţine documente de provenienţă pentru acestea.

 Mărfurile respective au fost confiscate, iar persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 1000 de lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite