Piteşti: "Penitenciarul Colibaşi este un loc de degradare umană"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: "Penitenciarul Colibaşi este un loc de degradare umană"
Piteşti: "Penitenciarul Colibaşi este un loc de degradare umană"

Pentru Gigi Becali, Pentitenciarul Colibaşi este tărâm interzis. Ieri, patronul Stelei a stat cu ochiii în soare timp de o oră, la poarta penitenciarului, iar tentativa sa de a-l vizita pe Cornel Penescu a eşuat şi de data aceasta.

„L-am trensferat pe Tănase, acum Steaua este mult mai puternică”
Telenovela Cristian Tănase a luat sfârşit. Mijlocaşul de 22 de ani, crescut de FC  Argeş, a semnat, ieri, un contract cu Steaua, valabil pe 5 ani, urmând să primească în Ghencea un salariu anual de 120.000 de euro. Ultimele negocieri cu conducerea clubului alb-violet s-au purtat în jurul orei prânzului, la sediul firmei PIC din Piteşti, unde Gigi Becali a venit împreună cu vărul său Ioan Becali. Actele au fost semnate în prezenţa jucătorului, după aproximativ o jumătate de oră de discuţii, şi singurii pierzanţi în toată această afacere sunt nemţii de la FC Koln, care au purtat şi ei zile întregi tatonări cu conducerea clubului FC Argeş, în privinţa celui mai râvnit fotbalist din Liga I. „L-am transferat pe Tănase pentru suma de 1,8 milioane de euro, clubul FC Argeş urmând să primească încă 50% dintr-un eventual transfer al jucătorului. Sunt mulţumit de achiziţia făcută. Mă simt mai puternic acum. De fapt, nu eu, Steaua!”, a spus, uşor euforic, Gigi Becali, la câteva minute după ce semnarea actelor de transfer. În acelaşi context, Becali a estimat şi cât va valora noua achiziţie în viitorul apropiat: „Tănase are 22 de ani. Este talentat şi are suficient timp să mai crească. În doi-trei ani va valora 6-7 milioane de euro.”
 „Aştia îşi bat joc de mine”
La ieşirea din sediul firmei PIC, Becali a decis să ia din nou drumul Penitenciarul Colibaşi, pentru a-i mulţumi personal lui Cornel Penescu, pentru că a fost de acord să-i dea drumul lui Cristi Tănase la Steaua. Latifundiarul din Pipera s-a lovit şi de data aceasta de sistemul birocractic, şi şi-a pierdut răbdarea după o oră de aşteptare la poarta Penitenciarului Colibaşi. „ Asta nu e loc pentru privare de libertate. Este puşcărie de degradare umană. Aşa ceva nu se poate. Auzi, am toate actele în regulă şi nu îmi dau voie să intru. Cică mai trebuie consimţământul comandantului. Păi, unde intru eu, la vreun terorist? Plec, că ăştia îşi bat joc de mine!”, a răbufnit Gigi Becali, înainte de a pleca de la Penitenciarul Colibaşi, fără a-l putea vizita pe prietenul Cornel Penescu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite