Piteşti: Gigi Becali, în vizită la Penescu, la Penitenciarul Colibaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Gigi Becali, în vizită la Penescu, la Penitenciarul Colibaşi
Piteşti: Gigi Becali, în vizită la Penescu, la Penitenciarul Colibaşi

Gigi Becali nu a putut intra la Cornel Penescu, la Penitenciarul Colibaşi, pentru că nu a avut la el niciun act de identitate.  


Viitorul lui Cristian Tănase se va decide în această săptămână. Gigi Becali s ebate cu nemţii de la FC Koln pentru achiziţionare mijlocaşului lui FC Argeş, pentru care a oferit 1 milion de euro şi 50% dintr-un eventual transfer în străinătate.
1 milion de euro şi 50% dintr-un eventual transfer
Ieri dimineaţă, Gigi Becali s-a deplasat împreună cu impresarul Victor Becali, la Piteşti pentru a negocia cu conducerea lui FC Argeş transferul lui Cristian Tănase la Steaua. Latifundiarul din Pipera s-a oprit mai întâi la sediul firmei PIC, situat la ieşirea de pe autostrada Bucureşti- Piteşti, unde preţ de o jumătate de oră a discutat cu fieul lui Cornel Penescu, Andrei, despre transferul celui mai râvnit fotbalist de la FC Argeş. Cum oferta Stelei este cu un milion de euro mai mică decât cea oferită de FC Koln, Steaua trebuie să aştepte deznodământul negocierilor cu nemţii, care sâmbătă vor veni şi ei la Piteşti pentru Cristian Tănase. „Le-a oferit celor de la FC Argeş 1 milion de euro şi 50% dintr-un eventual transfer al jucătorului în străinătate. Rămâne să discutăm în continuare.”, a spus Bigi Becali la finalul discuţiilor de la sediul PIC.
A stat oră la poarta penitenciarului
În încercarea de a lua faţa celor de la FC Koln, finanţatorul Steli s-a urcat în maşină condusă de Victor Becali şi s-a deplasat la Penitenciarul Colibaşi,unde, în jurul orei 13.30, a vrut să stea personal de vorbă cu Cornel Penescu, aflat după graţii de la 13 aprilie. Nici aici nu a avut succes însă, pentru că nu a putut intra la camera de vizită a deţinuţilor deorece nu avea niciun act de identitate la el. „Sunt George Becali. Mă recunoşti? Dacă, da, atunci dă-mi voie să merg la Penescu. Ce îmi trebuie mie act de identitate? Sunt persoană publică, mă cunoaşte toată lumea!”, a încercat Becali să-i convingă pe gardieni să-l lase să intre în incinta Penitenciarului Colibaşi. După o oră de stat la poarta puşcăriei, Becali a rămas cu ochii în soare şi a plecat la de Colibaşi dezamăgit. „Am vrut doar să-l salut şi să-l încurajez pe Penescu, care nu merita să ajungă aici. Am stat degeaba la poarta penitenciarului. Cu aştia nu ai ce să vorbeşti. Plec.”, a spus Becali dezamăgit înainte de a urca în maşina vărului Victor. 
"Dacă mi-l dă pe Tănase, îl scot din penitenciar"
Patronul Stelei a fost însă întors din drum de avocatul Florentin Scaleţchi, care îl reperezintă pe Cornel Penescu în dosarul privind corupţia din fotbal. Ghinion şi de data aceasta, pentru că nici avocatul nu a reuşit să obţină biletul de intrare pentru Becali. „Aştia îşi bat joc de mine! Nu mă mai întorc nicidată la Colibaşi!”, a răbufnit Becali înainte de a pleca pentru a doua oară din parcarea Penitenciarului Colibaşi. „Voi ţine legătura cu Penescu prin avocat şi îi transmit următorul mesaj:

Cristian Tănase:
„Nu conteză dacă joc la FC Koln sau la Steaua, important este să se rezolve transferul”
Cristian Tănase este şi el în expectavită şi aşteaptă cu nerăbdare să afle care va fi următoare sa destinaţie în cariera de fotbalist. „Nu contează dacă voi juca la FC Koln sau la Steaua. Important este să se înţeleagă clublurile. Dacă nu noi ajunge la Koln, probabil voi merge la Steaua.”, a declarat mijlocaşului de 22 de ani al lui FC Argeş, care mai are contract cu gruparea argeşeană până în 2012.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite