Penescu nu mai vrea bani pe FC Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Penescu, fiul fostului finanţator al FC Argeş, Cornel Penescu, a anunţat astăzi că nu are niciun fel de pretenţie materială de la Primăria Piteşti, căreia i-a predat echipa.

„Acţionarul majoritar al FC Argeş predă gratis către Primăria Piteşti administrarea echipei pe o perioadă nedeterminată fără a avea o pretenţie materiale. Preţul de vânzare al acţiunilor nu a fost stabilit la nicio sumă”, se specifică într-un comunicat de presă emis de clubul de fotbal către mai multe redacţii din Piteşti.


Andrei Penescu infirmă prin acelaşi comunicat existenţa unor datorii anterioare ale clubului, spunând că sumele vehiculate de presă în ultimul timp  nu sunt adevărate.


„Clubul nu are datorii înafară de cele curente, suma vehiculată în ultimul timp în presă fiind un impozit eronat calculat drept pentru care FC Argeş este în stadiul unei constestaţii”, se arată în comunicatul de presă. 


Cu toate că anunţul a fost făcut pentru presă, Primăria Piteşti nu a primit până acum nicio comunicare oficială din partea familiei Penescu.


„Ne bucurăm că domnul Penescu a dorit să lămurească această problemă. Vom sta şi noi acum la o masă cu investitorii care vor dori să preia echipa. Aşteptăm să vorbim personal cu fosta conducere şi vom vedea ce se va întâmpla în continuare”, a spus Cornel Ionică, viceprimarul municipiului Piteşti.


Datoria pe care clubul FC Argeş o are către FISC se ridică la 100 de miliarde de lei vechi, instituţia intentând deja mai multe acţiuni de recuperare a datoriilor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite