UPDATE: Piteşti: Lacrimi de bucurie la ieşirea din închisoare a lui Cornel Penescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornelel Penescu, la ieşirea din Penitenciarul Mărgineni
Cornelel Penescu, la ieşirea din Penitenciarul Mărgineni

Familia l-a întâmpinat cu lacrimi de bucurie. După ce în această după amiază, Curtea de Apel Ploieşti a decis eliberarea lui Cornel Penescu din închisoare, familia l-a aşteptat în faţa penitenciarului, cu nerăbdare. Odată cu finanţatorul FC Argeş, au fost eliberaţi şi Gheorghe Constantin şi Liviu Făcăleaţă. Cei trei au doar interdincţia de a părăsi ţara.

În faţa penitenciarului din Mărgineni, din judeţul Dâmboviţa, au aşteptat ore întregi familiile celor care din această seară urmează să fie judecaţi în libertate. Cei trei au acum doar obligaţia de a nu părăsi ţara.


Lacrimi de bucurie
După mai multe luni de detenţie, Cornel Penescu a reuşit ă obţină sentinţa mult-dorită şi a părăsit închisoarea. Familia acestuia nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi au izbucnit în lacrimi. Mâine este şi ziua lui Ilie Penescu, fratele finanţatorului de la FC Argeş, care a aşteptat şi el în faţa puşcăriei până când fratele său a ieşit pe poartă.


Andrei Penescu: „Mă bucur nespus de mult să-mi văd tatăl liber!", a spus Andrei cu lacrimi în ochi.

Cornel Penescu:"Am aşteptat mult timp momentul acesta. Mă bucur să fiu din nou alături de familia mea şi să mă întorc acasă"

După ieşirea din penitenciar, cei trei au pornit spre casă, locul pe care nu l-au mai văzut de foarte mult timp. Cornel Penescu este aşteptat la Piteşti unde va sărbători eliberarea sa alături de familie şi prieteni.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite