Pitesti: Penescu eliberat doar pe hârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii de la Tribunalul Argeş au decis luni după-amiază, să admită cererea de eliberare sub control judiciar a finanţatorului echipei FC Argeş, Cornel Penescu, acuzat în dosarul de corupţie în arbitraj.

În jurul orei 17.00, Penescu a aflat vestea cea bună, însă nu s-a putut bucura în totalitate întrucât este liber doar pe hârtie. Şi asta pentru că procurorii au depus recurs împotriva deciziei de eliberare. Urmează ca dosarul să ajungă pe masa magistraţilor de la instanţa superioară, respectiv, Curtea de Apel Piteşti, după care decizia definitivă va luată de către ei. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla joi, potrivit unor surse judiciare.

„Dacă dădeam mită la arbitrii nu eram pe locul 10”
Tot ieri, Cornel Penescu a fost escortat de către poliţişti la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Piteşti. Aici, a fost ţinut circa o jumătate de oră, perioadă în care procurorii anticorupţie l-au înştiinţat oficial că a fost pus sub o altă acuzaţie, pe lângă cea de dare de mită. Finanţatorul clubului FC Argeş este cercetat acum şi pentru săvârşirea infracţiunii de iniţiere sau constituire la un grup infracţional organizat. La ieşirea din sediul DNA, Penescu a declarat:”Ce naibilor...eu să formez un grup infracţional...Nu se poate...Eu sunt nevinovat...Dacă dădeam mită la arbitrii nu eram pe locul 10 acum...”.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite