Penescu, dat în judecată de Dorinel Munteanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dintre acuzaţi, doar Cornel Penescu s-a prezentat la proces
Dintre acuzaţi, doar Cornel Penescu s-a prezentat la proces

Dorinel Munteanu i-a dat în judecată pe Cornel Penescu şi Adrian Porumboiu, cerându-le daune morale de 510.000 de lei după ce aceştia l-ar fi acuzat că nu şi-a făcut meseria de antrenor.

Ieri, la Tribunalul Bucureşti, a avut loc înfăţisarea în procesul intentat de Dorinel Munteanu împotriva lui Cornel Penescu şi a lui Adrian Porumboiu, patronul echipei F.C. Vaslui.

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, i-a cerut fostului său patron, Cornel Penescu, daune morale în valoare  de 510.000 de lei. Din partea acuzaţilor, doar Cornel Penescu s-a prezentat în faţa instanţei, Adrian Porumboiu preferând să îşi trimită avocatul.

"Nu l-am făcut milog"
În faţa judecătorilor, Cornel Penescu nu a recunoscut multe dintre jignirile pe care i le-a adus lui Dorinel Munteanu şi în urma căruia acesta i-a intentat proces.

Patronul echipei F.C. Argeş, la care Munteanu a fost antrenor în perioada 2006 -2007, a spus că el crede că şi-a criticat un angajat, nicidecum că i-a afectat reputaţia.


Întrebat dacă recunoaşte că l-a făcut pe Dorinel Munteanu antrenor prost, Cornel Penescu a răspuns că i s-a părut că a făcut anumite greşeli atunci când a pus jucătorii pe alte posturi. „Dacă Tănase este mijlocaş, iar el l-a pus fundaş“, a răspuns el, în faţa instanţei.


De asemenea, Penescu nu a recunoscut că l-a făcut milog pe acesta sau afirmaţia „băgăm bani în fotbal, ca să aibă de unde fura oameni ca Dorinel Munteanu“, pe care avocatul acuzării a prezentat-o drept probă şi a fost spusă în cadrul unei emisiuni de televiziune.


„Cornel Penescu încearcă să nu-şi asume responsabilitatea pentru afirmaţiile sale, dar noi vom aduce probe cu emisiunile televizate în care i-a afectat reputaţia clientului meu, Dorinel Munteanu“, a spus avocatul Florin Kovacs.

Dorinel cheamă în instanţă şi FRF
Dorinel Munteanu a intentat acţiunea de judecată pe 30 martie, fostul antrenor al echipelor FC Argeş, FC Vaslui şi Steaua Bucureşti chemând în judecată şi Federaţia Română de Fotbal.

Avocatul lui Munteanu, Florin Kovacs, cere instanţei să oblige FRF să ia măsuri în aşa fel încât clientul său să nu mai fie acuzat pe nedrept de faptul că nu şi-ar fi făcut corect meseria de antrenor.


La dosar au fost ataşate mai multe articole din presă care conţineau declaraţiile acuzatoare ale lui Cornel Penescu şi Adrian Porumboiu la adresa antrenorului.


Următorul termen de judecată, când cei trei sunt chemaţi la Tribunalul Bucureşti, a fost stabilit de instanţă la data de 28 aprilie 2010.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite