Piteşti: Penescu trimis în judecată într-un alt dosar de corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Penescu trimis în judecată într-un alt dosar de corupţie
Piteşti: Penescu trimis în judecată într-un alt dosar de corupţie

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Piteşti au finalizat astăzi cercetările într-un alt dosar în care Cornel Penescu este acuzat pentru dare de mită.

Cornel Penescu, patronul echipei FC Argeş, arestat preventive în dosarul “Corupţie în fotbal” a fost trimis în judecată într-un alt dosar de corupţie.

El este acuzat că a dat şpagă unui fost inspector din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş. Florian Anghelina este acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, fiind cercetat în stare de libertate.

Inspectorul ITM a primit 1.000 de lei


Anchetatorii anticorupţie au reţinut în rechizitoriul întocmit faptul că la sfârşitul anului 2006, Cornel Penescu, în calitate de acţionar la hypermarketul PIC, i-a promis lui Florian Anghelina suma de 1.000 de lei, pentru ca acesta să efectueze un control superficial la sediul societăţii.


De asemenea, în schimbul banilor, inspectorul ITM Argeş trebuia să nu constate adevăratele încălcări ale Codului Muncii, respective nerespectarea drepturilor angajaţilor referitoare la prestarea orelor suplimentare.


Cei 1.000 de lei promişi de Penescu, Florian Anghelina i-a primit în data de 15 noiembrie 2006.
Dosarul a fost înaintat către Tribunalul Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite