Penescu: "Astăzi s-a făcut dreptate!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Penescu, la ieşirea din Penitenciarul Mărgineni
Cornel Penescu, la ieşirea din Penitenciarul Mărgineni

Cornel Penescu a fost zgârcit în declaraţii aseară. La ieşirea din Penitenciarul Mărgineni, finanţatorul FC Argeş s-a limitat să declare doar că “Astăzi s-a făcut dreptate!” după care a plecat acasă alături de fiul şi fratele său.

Singurul care s-a oprit să stea de vorbă cu jurnaliştii a fost Gheorghe constantin, fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.  Acesta a declarat că decizia magistaţilor a fost una “justă,” chiar dacă “a venit cu întârziere, e adevărat, însă fără discuţie instanţa trebuie lăsată să-şi facă datoria".


"Că nouă nu ne convine, asta e cu totul altceva", a adăugat Constantin, care a primit vestea eliberării prin telefon, de la soţia sa.


"Vrem să se demonstreze că acele presupuse fapte pe care ni le-au pus în dosar... Dar mă opresc aici! Lăsaţi-i să-şi facă datoria, fiindcă aşa cum au profitat de anumite comentarii făcute la momentele respective şi interpretate cum au fost interpretate, la fel se poate interpreta şi asta şi nu am nevoie de... Deci am rezevele acestea pentru că e mai bine aşa", a spus Gheorghe Constantin.


Fostul preşedinte al CCA a afirmat că decizia Curţii de Apel Ploieşti reprezintă un pas înainte al justiţiei, iar cele 10 luni petrecute în spatele gratiilor au fost foarte dificile, da acum este “mai bine”.


Liviu Făcăleaţă s-a abţinut să facă vreo declaraţie, fiind fericit să-şi revadă fiica şi soţia.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite