Pitesti: Tudor Pendiuc, cercetat penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Piteştiului a accidentat în acest week-end o femeie  care traversa parcarea primăriei. Victima un antebraţ fracturat .

 În week-end-ul care tocmai s-a încheiat,  primarul Tudor Pendiuc  a accidentat o bătrână, în timp ce efectua cu maşina o manevră de mers înapoi . accidentul a avut loc în parcarea primăriei. Victima, Elena Radu, în vîrstă de 62 de ani traversa zona prin spatele vehiculului. Victima a fost imediat transportată la Spitalul Judeţean cu zgârieturi  şi vânătăi la genunchi şi pe braţe. În urma efectuării unor radiografii, medicii au constatat că bătrâna  suferise o fractură la antebrţul stâng pe care i l-au imobilizat în ghips.  Femeia a fost externată, preferând să urmeze tratamentul acasă. Primarului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Tudor Pendiuc este acum cercetat urmând să se stabilească dacă este sau nu vinovat. Edilului i-a fost reţinut permisul. În schimb a primit o dovadă  în baza căreia poate conduce vehiculul 15 zile  de la data producerii accidentului.
 ,,După ce m-am asigurat  stânga –dreapta , faţă - spate , am aefectuat manevra de mers înapoi. În acel moment, o persoană, considerând că vreau să merg în faţă, a trecut prin spatele autoturismului fără să se asigure. Femeia este acum în afara oricărui pericol având cîteva contuzii şi mâna dreaptă în ghips. Orice conducător auto ştie că asemenea evenimente neplăcute se pot întîmpla oricui.,, a declarat Primarul Tudor Pendiuc.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite