GALERIE FOTO Ilie Năstase şi Andrei Pavel au jucat tenis cu piteştenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedetele au venit în rândul piteştenilor
Vedetele au venit în rândul piteştenilor

Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Gică Hagi şi alţi sportivi de talie mondială au promovat, ieri, sportul în rândul tinerilor. După o partidă demonstrativă  de tenis, vedetele din sport au fost asaltate de piteşteni pentru autografe şi poze.

Visul de a-i întâlni pe viu pe unii dintre cei mai buni sportivi ai României din toate timpurile s-a împlinit, ieri, pentru circa 500 de piteşteni, printre care şi tineri de la cluburi de tenis. Prin intermediul BRD Năstase Ţiriac Trophy, Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi şi campionii sportului alb ca Ilie Năstase, Andrei Pavel, Yannick Noah, Mansour Bahrami şi Younes El Aynaoui, au venit în Piaţa Primăriei din Piteşti cu intenţia de a promova sportul în rândul elevilor.

Ilie Năstase

Click pe poze pentru a vedea galeria foto!

Au jucat tenis cu Pavel şi Năstase

La orele prânzului, zona a fost invadată de oameni de toate vârstele, iar organizatorii au montat un teren de tenis, unde vedetele au făcut o partidă demonstrativă. Cei mai norocoşi dintre micuţi au putut intra în joc, schimbând câteva serve cu idolii lor.

„E ca un vis, nu pot să cred că am jucat tenis cu Ilie Năstase. O să mă laud la toţi prietenii”, a spus, plin de entuziasm, Cosmin Potonea, un tenismen începător de 10 ani.

La finele unei ore în care publicul a strigat frenetic „Nastase!”, iar tenismenul şi-a scos şapca în faţa fanilor, campionii au trecut la autografe date pe fotografii, mingi, şi tricouri. La unison, Hagi, Năstase, Pavel şi Nadia Comăneci i-au îndemnat pe toţi participanţii la sport şi mişcare.

Sfaturi de la campioni

„Până la 14 ani, copiii să facă o oră pe zi sport, iar între 14 şi 18 ani, care poate, sport de performanţă”, a recomandat Gică Hagi.

„Să facă sportul pe care-l vor ei, nu pe cel spre care îi împing părinţii. Eu am jucat de toate, şi fotbal, e un lucru bun că poţi face mai multe sporturi şi la urmă ţi-l alegi tu pe cel care-ţi place”, a spus Ilie Năstase.

Gimnasta de aur a românilor de-abia a prididit cu autografele, fiind asaltată de fani de toate vârstele. „Mă bucur să văd atâta entuziasm, atât de mulţi copii sunt prezenţi aici. E bine că au venit să vadă legende ale sportului românesc şi internaţional”, a declarat Nadia Comăneci.

Turneul de tenis „BRD Năstase Ţiriac Trophy” se desfăşoară la Arenele BNR din Bucureşti, până pe 25 septembrie şi este dotat cu premii în valoare totală de 371.200 de euro.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite