Patru școli din Argeș sunt închise din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada le-a dat de furcă autorităților în noaptea de duminică spre luni. Utilajele de deszăpezire au lucrat încontinuu, în timp ce polițiștii, pompierii și medicii de pe Ambulanță au patrulat în căutarea persoanelor fără adăpost care riscau să degere de frig pe străzile din orașe.

Luni dimineață un singur drum național mai era închis în județul Argeș. Este vorba de DN 7 C care a fost închis de la ieșirea din Curtea de Argeș până la Piscu Negru.

Polițiștii au ridicat restricţia impusă autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN73 Râşnov (judeţul Braşov) – Câmpulung (judeţul Argeş).

Singurul drum județean închis este 704 I care leagă Barajul Vidraru de Cabana Cumpăna.

Locuitorii din două comune au rămas fără energie electrică în urma căderilor de zăpadă de duminică noaptea. Este vrba de cmunele Arefu și Brăduleț, unde au fost afectate 9 puncte de transformare. Reprezentanții Electrica lucrează la remedierea defecțiunilor.

Patru școli din județ au fost închise, iar elevii nu au mers astăzi la cursuri din cauza viscolului și a zăpezii. Este vorba de școlile Dârmănești, Valea Corbului, Uda și Râncăciov.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite