Patru persoane din comuna Cocu au ajuns la spital, după ce au fost lovite de trăsnet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane din comuna argeşeană Cocu, între care şi doi copii de 14 ani, au fost transportate cu ambulanţele, marţi seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce au fost trăsnite pe un izlaz, fulgerul lovind în imediata lor apropiere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, o femeie de 56 de ani, un băiat de 19 ani şi doi copii de câte 14 ani se aflau cu animalele pe un câmp din apropierea localităţii Cocu, încercând să se adăpostească de o ploaie puternică, cu tunete şi fulgere, unul dintre acestea lovind în imediata apropiere a celor patru localnici, transmite Mediafax.

"La faţa locului s-au deplasat trei salvări ale Serviciului de Ambulanţă Argeş şi una SMURD a ISU Argeş, iar echipajele medicale i-au stabilizat pe cei patru, în apropierea cărora a trăsnit. Erau pe câmp, am înţeles, moment în care a fulgerat. S-a dat anunţ prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 şi s-a intervenit, iar victimele au fost stabilizate, nu sunt probleme medicale deosebite", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Sorina Slăvoiu.

La ora transmiterii acestei ştiri, ambulanţele SAJ Argeş i-au transportat pe cei doi copii de 14 ani şi pe femeia de 56 de ani la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar salvarea SMURD a ISU Argeş l-a adus tânărul de 19 ani la aceeaşi unitate medicală, toţi fiind în stare stabilă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite