Piteşti: Patronii au cupa lor de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii argeşeni nu se întrec numai în profit şi cifre, ci şi pe terenul de tenis.  Cupa Business, organizată de Asociaţia Oamenilor de Afaceri, a debutat pe cele două baze sportive Comesad şi Smeura. Jocurile disputate sunt organizate la simplu şi la dublu, numărul total al celor înscrişi fiind de  76.

Magistraţi,  medici şi sportivi sunt numai câţiva dintre cei care îşi vor dovedi talentul în sportul alb. Veteranul competiţiei este fostul judecător Nicolae Şularu de 72 de ani care s-a înscris la această competiţie pentru că iubeşte tenisul, pe care-l practică din plăcere încă de acum 26 de ani.

„Am renunţat la fotbal din cauza limbajului de pe teren şi am ales tenisul pentru că este foarte curat din acest punct de vedere”, spune fostul judecător.
În concurs vor evolua şi doctori de la Spitalul Judeţean sau  oameni de afaceri  precum Vali Vişoiu sau Adrian Prodănel.

Organizatorul competiţiei este sportivul  Iordache Giban:
„Sunt mai mulţi înscrişi decât anul trecut, cred că oamenii vin aici să joace tenis şi să uite de criză”, spune organizatorul.

La turneul de simplu şi-au anunţat participarea un număr de 42 de persoane, iar la turneul de dublu numărul perechilor înscrise este de 17.

Nicolae Văcăroiu şi Ruxandra Dragomir, invitaţi speciali
Mâine sunt aşteptaţi să participe, în calitate de invitaţi speciali, Nicolae Văcăroiu şi Ruxandra Dragomir, preşedinta Federaţiei Române de Tenis.
Preşedintele Curţii de Conturi este aşteptat să joace un meci demonstrativ împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite