Paşi greşiţi pentru CS Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Elevii lui Ionuţ Popa au pierdut partida cu FC Bihor, scor 0-1 şi s-au îndepărtat de primele două locuri care asigură promovarea. Singurul gol al partidei a fost marcat de Oltean, în minutul 68.  

“Galben-verzii” veneau după înfrângerea de la Iaşi , 1-2 şi aveau nevoie de cele trei puncte pentru a se menţine în cărţile promovării.

Singura fază notabilă a primei reprize a fost în minutul 3, atunci când şutul lui Cl. Ionescu a întâlnit transversala porţii lui Pogacsics.

Repriza secundă a început în forţă, iar Vladu a fost eliminat de centralul Tudor în minutul 47, după o intrare violentă la Oltean.

Rămaşi în 10, elevii lui Popa au primit lovitura de graţie în minutul 68, atunci când Oltean a marcat după o lovitură cu capul din 8 m.

După acestă înfrângere, CS Mioveni a coborât pe locul 4, cu 32 de puncte, la patru puncte în urma liderului FC Bihor şi la două în urma echipelor ce ocupă locul 2, Voinţa Sibiu şi Petrolul Ploieşti.

Ionuţ Popa s-a declarat dezamăgit de evoluţia elevilor săi, dar şi de a centralului Tudor. “Suntem la a doua înfrângere consecutivă. E greu în aceste momente, mai ales că ne îndepărtăm de locurile ce asigură promovarea. Jocul nostru a dezamăgit. Astăzi am avut din nou ghinion. Dacă Ionescu marca în startul partidei, alta era soarta celor trei puncte. Eliminarea lui Vladu a fost acordată prea uşor de centralul Tudor. Trebuie să ţinem capul sus şi să ne luptăm în continuare pentru promovare”, a declarat tehnicianul “galben-verzilor”.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite