Păsările Emu se vor putea reproduce în incubatoare de la Curtea de Argeș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fabrică din Curtea de Argeș a încheiat testele la un incubator în care ar urma să fie reproduse păsările Emu. Noul incubator va intra în producție luna viitoare și va fi oferit la vânzare distribuitorilor din toată țara.

Conform Ziarului Profit, IPEE ATI din Curtea de Argeș, liderul național în producția de incubatoare de ouă și un important jucător pe piața produselor electrocasnice și a echipamentelor de uz gospodăresc a reușit, zilele trecute, să finalizeze cu succes testele la noul incubator pentru reproducerea păsărilor Emu.

Publicația citează reprezentanții companiei IPEE ATI, conform cărora noul incubator va intra în producție luna viitoare și va fi oferit la vânzare distribuitorilor din toată țara.

"Știm că există interes pentru afacerile cu Emu sau struți și am decis să creeem un incubator special care să poată incuba ouăle acestor specii de păsări. Este o afacere destul de profitabilă și încă neaccesată de mulți în România”, a declarat Liviu Nicolae, director comercial al companiei IPEE ATI SA din Curtea de Argeș, pentru Ziarul Profit.

Noul incubator pentru păsări EMU este o noutate absolută pe piața românească, incubarea ouălor necesitând condiții speciale oferite acum exclusiv de incubatorul produs la Curtea de Argeș.

Creșterea păsărilor EMU este o afacere prosperă în țările europene, pielea și carnea acestora fiind foarte scumpă și foarte căutată pe piețele occidentale.

Citește aici mai multe detalii despre afacerea de la Curtea de Argeș!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite