Parteneriat strategic Dacia, Renault-Nissan şi Groupama Asigurări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Automobile Dacia - „compania anului 2009”
Automobile Dacia - „compania anului 2009”

Datorita unui protocol de schimb de date informatizat intre reparatorii autorizati ai celor trei marci si asigurator, acest parteneriat va permite eliberarea acceptelor de plata în maxim 48 de ore de la depunerea dosarului de daune.

Automobile Dacia SA, Renault-Nissan SRL si Groupama Asigurari au incheiat un parteneriat strategic in vederea imbunatatirii serviciilor destinate clientilor Dacia, Renault si Nissan.

Beneficiile directe pentru clienţii Dacia, Renault şi Nissan care se vor adresa Groupama Asigurări sunt reducerea timpului de aşteptare pentru tratarea dosarului de daune şi scurtarea perioadei de imobilizare a vehiculului pe durata reparatiei. Parteneriatul este deja în vigoare începând cu luna martie, fiind valabil atât pentru asigurările de răspundere civilă auto obligatorii RCA, cât şi pentru asigurările facultative pentru avarii de tip CASCO.


"Colaborarea instituită cu Groupama Asigurări se poate extinde la nivelul fiecărui reparator din reţeaua agreată Dacia-Renault-Nissan care doreşte încheierea unui acord în acest sens. Grupul Renault în Romania deţine în prezent cea mai dezvoltată reţea de service-uri la nivel naţional - 89 de unităţi Dacia, 49 de unităţi Renault şi 24 de unităţi Nissan, iar parteneriate similare au fost încheiate ţi cu alte companii de asigurări din România.", se artă într-un comunicat de presă emis de Dacia.

Groupama Asigurari are o retea de peste 300 de agenţii şi puncte de lucru şi oferă produse de asigurări de viaşă, bunuri, răspundere civilă, auto şi agricole, atât persoanelor fizice, cât şi clienţilor corporate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite