Până pe 15 august trebuie să vă decideți dacă rămâneți cu Termo Calor sau vă montați centrală de apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care anul acesta vor să renunte la sistemul centralizat de încalzire, trebuie  ca până la jumatatea lui august să înștiințeze furnizorul de agent  termic. Sc Termo Calor Confort a instituit 6 puncte de primire a cererilor de debranșare.


De la 1 iunie, la Pitești s-a dat startul debranșărilor. Cei care vor să renunțe la sistemului centralizat de termoficare pot depune solicitările în acest sens, în decursul următoarelor două luni și jumătate.

“Vrem ca până la jumătatea ultimei luni din vară să stim exact câte din 34.780 de apartamente racordate în prezent la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice vor mai rămâne în rețea. Numai dacă vom ști câți se vor debranșa, vom putea să ne dimensionăm corect instalațiile. “, explică Sorin Apostoliceanu, reprezentantul departamentului Facturare din cadrul SC Termo calor Confort s.a.

Formularele şi informațiile privind procedura de deconectare a unui apartament pot fi procurate de la sediul S.C.Termo Calor Confort S.A. din str.Calea Bucureşti, bl.U4, parter, şi de la punctele termice: 902 Găvana III (lângă Clubul Pensionarilor), 602 Trivale (lângă Dispensar), 510 Centru (în spatele Teatrului Aşchiuţă),802 Craiovei (lângă Kaufland) și 1007 Prundu (lângă Depou). Documentaţia de deconectare poate fi descărcată de pe internet la adresa www.termopitesti.ro și www.primariapitesti.ro .
 
100 de lei taxă la depunerea cererii

Formularele  completate trebuie depuse la sediul S.C.Termo Calor Confort S.A., parter, unde cei care solicită debranșarea vor  plăti o taxa de 100 lei.

„După avizarea proiectului de reconsiderare a instalaţiilor dintr-un condominiu se va proceda la deconectarea caloriferelor ce va fi efectuată doar de către S.C.Termo Calor Confort”, spune Aurelian Niță, directorul Sc Termo Calor Confort.

La începerea operațiunilorde deconectare vor fi verificate dacă vecinii de apartament ( atât pe orizontală cât şi pe verticală) și-au dat acordul, în caz de neconcordanţe urmând să se anuleze avizul de deconectare. Din acest an, deconectarea de la apă caldă menajeră nu mai este obligatorie. Conducerea Sc Termo Calor s.a speră să primească și cereri de reconectare la sistemul centralizat de încălzire, persoanele deconectate anterior  urmând a vor fi sprijinite, gratuit, să se rebranşeze.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite