Piteşti: Pădurar prins la furat în pădurea pe care trebuia să o păzească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Un pădurar a fost destituit, astăzi, din funcţie după ce a fost prins că fura exact din pădurea pe care trebuia să o păzească.

Ilie Cârciu, în vârstă de 24 de ani, din Piteşti, pădurar la Morăreşti, a fost prins de poliţişti chiar în momentul în care îşi făcea „aprovizionarea”. Tânărul tăiase patru stejari pe care urma să-i ducă acasă la bunici. Totul a ieşit la iveală după ce directorul Direcţiei Silvice Argeş, Ion Dobrinoiu, a primit un telefon anonim.

„De la capătul celălalt al firului, o persoană mi-a spus că la cantonul din Morăreşti, canton de care răspundea chiar pădurarul Cârciu, se petrec lucruri necurate. Am trimit acolo Corpul de Control şi pădurarul era acolo cu cinci cetăţeni, cu un tractor şi o camionetă. Fuseseră doborâţi patru stejari”, a precizat Ion Dobrinoiu.

Pădurarul a rămas fără serviciu şi este cercetat penal penal pentru tăiere fără drept de arbori, abuz în serviciu şi înşelăciune. „A fost destitut pe loc. Nu tolerez astfel de fapte. Era pădurar de cinci luni. Este tânăr, şi era la începutul carierei”, a mai precizat directorul Direcţiei Silvice.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite