Orăşelul Copiilor se închide în acest week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orăşelul Copiilor se va închide mâine, 8 ianuarie sau cel târziu duminică, 10 ianuarie dacă agenţii comerciali vor face cerere pentru prelungirea programului. Până atunci autobuzul care circulă dinspre Centru spre Ştrand va circula la fel şi până acum pentru a-i duce pe micuţi în parcul de distracţii.

Copii piteşteni se mai pot bucura puţin timp de parcul de distracţii special amenajat pentru ei în Ştrand. În câteva zile comercianţii îşi vor strânge tarabele şi caruselele şi vor pleca acasă.

În calendarul sărbătorilor de iarnă elaborat de Consiliul Local Piteşti era prevăzut ca pe 8 ianuarie Orăşesul Copiilor să se închidă. Dacă vor exista cereri din partea comercianţilor, programul parcului de distracţii pentru copii poate fi prelungit până duminică, 10 ianuarie.

Orăşelul Copiilor a fost amenajat în Parcul Ştrand pentru al treilea an consecutiv, fiind locul preferat de municipalitate. În perioada sărbătorilor de iarnă 2009-2010 vânzările nu au mers atât de bine pe cât s-ar fi aşteptat comercianţii.

Până la închiderea orăşelului însă, transportul pe linia special înfiinţată din centrul oraşului până în Ştrand va funcţiona în continuare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite