UPDATE Șofer de TIR cercetat pentru ucidere din culpă după ce o bucată de gheață a omorât un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârșit tragic pentru un piteștean, în vârstă de 57 de ani. Aflat la volanul unui Fiat Punto, acesta și-a găsit moartea într-un mod îngrozitor, desprins parcă din scenariile de filme thriller, de la Hollywood.

UPDATE 25 ianuarie Șofer de TIR cercetat pentru ucidere din culpă după ce o bucată de gheață a omorât un bărbat

Accidentul desprins parcă din filmul “Final Destination” a avut loc duminică pe DN 65 Pitești – Slatina, în comuna Albota.  Florentin Militaru, de 57 de ani, din Pitești conducea un Fiat Punto și se îndrepta spre localitatea Lunca Corbului, aflându-se în spatele unui TIR. Într-o curbă la dreapta, de pe plafonul remorcii au căzut bucăți de gheață care au lovit mașina piteșteanului mai întâi în aripa stângă față, iar apoi au fost priectate prin parbriz, rănindu-l pe șofer.


Din cauza sperieturii, Florentin Militaru a tras dreapta de volan, iar mașina sa s-a oprit într-un șanț de pe marginea drumului, moment în care airbagurile s-au deschis. Șoferul a fost grav rănit, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Pitești unde a decedat după aproximativ o oră din cauza leziunilor suferite.


Șoferul TIR-ului nu a știut de accidentul pe care l-a provocat

După accident, Mihai Stoica, în vârstă de 62 de ani, din comuna Dridu, judeţul Ialomiţa, conducătorul mastdontului nu a rămas la fața locului, fiind oprit ulterior de polițiști în comuna Priseaca, jud. Olt, după ce martorii accidentului le-au comunicat oamenilor legii numărul de înmatriculare. Șoferul a aflat de la polițiști de cele întâmplate și este cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

24 ianuarie

Teribilul accident a avut loc duminică după-amiaza, pe DN 65, în comuna Albota. Mihai Stoica, de 62 de ani, din comuna Dridu, județul Ialomița, conducea un tractor ce tracta o semiremorcă dispre Pitești către Slatina. Într-o curbă la dreapta, de pe plafonul remorcii au căzut bucăți de gheață care au lovit mașina care circula în spatele tractorului.

Bucățile de gheață au lovit întâi aripa stânga față a unui Fiat Punto și apoi au fost proiectate prin parbriz, rănindu-l grav pe Florentin Militaru, de 57 de ani, din Pitești care se afla la volanul Fiatului.

Șoferul rănit a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Pitești unde a decedat după aproximativ o oră.

Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor că șoferul tractorului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar ambii șoferi purtau centura de siguranță.     
             
După accident, conducătorul autotractorului nu a rămas la fața locului,  fiind identificat ulterior în comuna Priseaca, jud. Olt.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite