Oferte pentru piteştence de 8 martie: striptis, karaoke şi filme la preţ redus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De 8 martie, cluburile, pub-urile şi restaurantele oferă muzică, dans şi show-uri pentru toate gusturile feminine. Ovidiu Komornic, Cătălin Crişan şi Taboo Boys vin în Piteşti, în această seară, pentru a le distra pe doamne şi domnişoare de ziua lor. În plus, vor curge ofertele la mâncare bună şi şampanie.

8 Martie este o zi deosebită pentru femeile din toată ţara. Astăzi, reprezentantele sexului frumos sunt sărbătorite. Şi cum această zi este una specială, bărbaţii din viaţa lor trebuie să le cumpere cadouri şi, în plus, să le lase neînsoţite în pub-uri şi cluburi, acolo unde, în majoritate, sunt organizate petreceri numai pentru fete.

 „Taboo boys” vin la Magic

Doamnele şi domnişoarele vor fi răsfăţatele serii la restaurantul Magic din Trivale. Special pentru fetele „rele”, organizatorii au pus la cale un show incendiar de striptis cu băieţii de la Taboo Boys, asta în timp ce cele mai cuminţi dintre reprezentantele sexului frumos nu vor putea spune nu unui recital susţinut de Ovidiu Komornic. Ambianţa muzicală dintre cele două momente speciale va fi întreţinută de celebra formaţie din Rucăr, Nistor Family Band. Distracţia este programată să înceapă la ora 20.00. Un alt restaurant care vrea să-şi răsfeţe clientele de ziua lor este „La Curtea Berarilor”. Tot de la ora 20, muzica şi dansul vor face deliciul unei seri pe care piteştencele o vor ţine minte. Ele sunt invitate să asculte toate genurile muzicale şi chiar să facă karaoke.

Şampanie din partea casei

Cornul Vănătorului are şi el program special în această seară. Va veni să le încânte pe doamne şi domnişoare Cătălin Crişan. „Un meniu pentru fiecare persoană va fi de 65 de lei, fiind incluse multe delicatese şi, desigur, şampanie. Petrecerea de 8 martie se va ţine în trei săli. Ne aşteptăm la un număr mare de persoane, mai mult de trei sferturi din locuri fiind deja ocupate”, ne-a spus Luminiţa Mieilă, şef de sală. Femeile se mai pot distra şi la En Vogue Club sau în Club Dinastia. Reprezentanţii acestuia din urmă promit că vor da din partea casei o şampanie fiecărui cuplu care trece pragul clubului în această seară deosebită. În plus, toate cluburile din Piteşti promit show-uri speciale şi concursuri de 8 martie. Spre exemplu, în „On time”, vor veni să mixeze Miss DJ Mara şi Alin Prada. În Club Pink, femeile îşi fac de cap admirând patru bărbaţi dezbrăcându-se. Stripperii Sandor, Milosz, Giuliano şi Christian, de la Flamingo Boys, vor dansa lasciv numai pentru ele, intrarea fiind gratuită.

Filme la tarife speciale

Dacă agitaţia din club nu vă face cu ochiul, atunci puteţi alege să mergeţi la un film. Cinema City, din incinta Euromall Piteşti anunţă că îşi va prelungi programul până târziu în noapte şi că va avea tarife reduse la filmele: „Lebăda neagră”, „Cum ştii dacă ai noroc”, „O poveste încâlcită” şi „Fără obligaţii”.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite