Oferte last minute pentru Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru un meniu la restaurant în noaptea de Revelion, piteştenii vor plăti între 145 şi 300 de lei
Pentru un meniu la restaurant în noaptea de Revelion, piteştenii vor plăti între 145 şi 300 de lei

Piteştenii care nu s-au decis unde să petreacă noaptea dintre ani mai au la dispoziţie doar câteva locuri la restaurantele din oraş. Din fericire pentru tineri, în câteva cluburi se poate intra şi fără rezervare. Unii organizatori îţi oferă chiar posibilitatea să închiriezi un club pentru noaptea de Anul Nou.

Mai sunt doar câteva zile până la cumpăna dintre ani. Cele mai multe locuri pentru petrecerea de Revelion din restaurantele piteştene s-au ocupat, oferta organizatorilor fiind anul acesta de succes: meniuri diversificate, solişti de muzică populară sau premii-surpriză.


Meniuri sofisticate la restaurante

La Restaurantul Haiducul mai sunt doar câteva locuri disponibile pentru petrecerea organizată în noaptea de 31 decembrie.

„Din meniu nu vor lipsi tartele cu icre de manciuria, file anshoa, gustarea rece, piftia de curcan şi salata de boeuf, fileul de şalău rulat în bacon, sărmăluţele în foi de viţă, rulada din piept de pui cu ciuperci, cotletul de porc împănat, stropit cu sos mandeira, iar la desert, îngheţată, cafea şi minipateuri“, a declarat unul dintre organizatori.

În plus, va fi organizată şi o tombolă cu numeroase premii în bani, piteştenii fiind nevoiţi să scoată din buzunar 275 de lei pentru petrecerea din restaurantul situat pe Strada Depozitelor nr. 17.


Alte restaurante care organizează petreceri la cumpăna dintre ani sunt Oldies Pub, situat pe Bulevardul Republicii nr. 41 unde veţi plăti doar 145 de lei la petrecerea ce va începe la ora 21.30. Şi restaurantul Curtea Berarilor organizează o masă festivă începând cu ora 21.00.  „Mai avem cam 20-30 de locuri libere. Meniul costă 150 de lei şi include aperitiv, sarmale, friptură şi desert. Atmosfera o să fie animată de taraful nostru“, ne-a declarat Claudiu Filip, patronul restaurantului situat pe Bdul 19 noiembrie nr. 3.

Închiriază-ţi propriul club
Tinerii pot merge la unul dintre cluburile din oraş, unde mai există locuri libere. În Diamond Club, de pe Strada Craiovei, un meniu complet costă 150 de lei, iar în Club Illusion, din Euromall, doar 50 de lei. La Infinity Club, intrarea este gratuită şi puteţi veni cu un platou cu aperitive de acasă.
Piteştenii care doresc să petreacă în club doar cu prietenii apropiaţi pot închiria Cub A. Pentru doar 600 de euro se vor distra până dimineaţă în clubul de pe strada Victoriei, Nr 17.

Mai sunt câteva locuri libere şi la pensiuni

Piteştenii care vor să fugă la munte în noaptea de Revelion, pot merge la Brădet unde mai există locuri libere la pensiunile şi vilele de aici. „Mai avem un apartament cu 2 camere care poate fi închiriat cu 250 de euro, fără mâncare, pentru trei nopţi. Are baie proprie şi cameră pentru copii cu pat supraetajat. Apartamentul este complet utilat. Celelalte camere au fost închiriate încă de acum două luni“, ne-a spus Ionel Paveluc, proprietarul vilei Vila Brădet.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite