Obiectivele Instituției Prefectului pentru acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2011, Instituţia Prefectului are ca obiectiv prioritar implementarea celor 3 proiectelor cu finanţare europeană de modernizare a administraţiei publice din judeţul Argeş.

 Primul proiect în valoare de 330.000 euro prevede perfecţionarea profesională a funcţionarilor publici din CJ, Prefectură şi primării. A fost semnat contractul de finanţare iar implementarea proiectului se va face  pe parcursul acestui an.
   
Al doilea proiect, în valoare de 1.400.000 euro,  prevede perfecţionarea profesională a funcţionarilor publici din instituţiile deconcentrate. Proiectul este în evaluare, iar din luna aprilie va începe implementarea acestuia pe timp de 2 ani.
   

Al treilea proiect, în valoare de 1.250.000 euro, prevede realizarea unui sistem electronic modern de informare inter-instituţională între Instituţia Prefectului şi serviciile deconcentrate. Proiectul a fost aprobat la nivel de idee de proiect, implementarea lui urmând a avea loc în 2012.


Anularea retrocedărilor ilegale din Pădurea Trivale şi din zonasunt alte două  obiective pentru 2011.Un prim proces din cele 9 promovate de Instituţia Prefectului şi  Direcţia Silvică pentru anularea retrocedărilor ilegale din Pădurea Trivale a fost câştigat, titlul de proprietate fiind anulat de instanţă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite