O șansă pentru pensionarii care n-au prins bilete de tratament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine este ultima zi de eliberare, conform repartiției, a biletelor  de tratament  aferente plecării din 7 octombrie. Pensionarii care nu s-au regăsit pe listele Casei Județene de Pensii Argeș  pot prinde un bilet de tratament marți, când se pun în vânzare biletele nevalorificate.

Repartiția biletelor de tratament balnear pentru plecarea din 7 octombrie este afișată la sediul Casei Județene de Pensii Argeș  dar poate fi consultată și pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.
 
Pentru această serie au fost repartizate 479 bilete în stațiunile: 1Mai, Amara, Bala, Buziaș, Căciulata, Călimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Olănești, Pucioasa, Sângeorz, Saturn, Sinaia, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tușnad și Vatra Dornei.

Vânzarea biletelor a început pe  27 septembrie și se încheie  mâine, 4 octombrie 2010. Biletele nevalorificate în această perioadă  vor fi scioase la vânzare, marți, 5 octombrie.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul pensiei.
Biletul de tratament se eliberează doar titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va trebui să aibă asupra lui cuponul lunii septembrie 2010 și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite