O oază exotică în mijlocul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii preferă să vină la Aysha Club
Tinerii preferă să vină la Aysha Club

Narghilea aromată şi dansuri din buric vă aşteaptă la Aysha Club. Atmosfera din club va aduce Turcia mai aproape de dumneavoastră, simţindu-vă ca într-un harem.

Dacă vreţi să vă petreceţi timpul liber într-o ambianţă relaxantă, cu muzică orientală care să vă ducă cu gândul la lumea arabă, atunci Aysha coffe club & lounge este locul ideal unde să vă petreceţi seara.

Deschis în vara anului 2009 pe strada Armand Călinescu nr. 36, clubul a fost conceput ca o oază în mijlocul aglomeraţiei din oraş, menită să ofere un cadru plăcut, cu standarde înalte pentru petrecerea timpului în compania prietenilor sau a colegilor.

Decorat în nuanţe calde de roşu, cu tavanele acoperite cu satin de aceeaşi culoare, fotolii confortabile şi lampadare care luminează discret, clubul este un loc unde sigur vă veţi relaxa şi veţi scăpa de grijile cotidiene, simţindu-vă ca într-un harem.

 În scurt timp de la deschidere, cafeneaua Aysha a devenit un punct de atracţie pentru piteştenii puşi pe distracţie. “Îmi place Aysha Coffee Club & Lounge mai ales pentru că se merge pe un concept întâlnit foarte des în Bucureşti. Ambientul este ok, chelneriţele drăguţe, amabile şi foarte serioase în ceea ce priveşte servirea clienţilor, iar locaţia este aproape perfectă. Cu siguranţă voi trece pe acolo ori de câte ori am ocazia.”, spune Marian Dumitru, client fidel al cafenelei.

Atmosfera este desprinsă din "1001 de nopţi"
Atmosfera intimă, muzica orientală, perdeaua de fum aromat de narghilea, printre care întrezăreşti o frumoasă cadână dansând din buric cu mişcări unduitoare, par desprinse din poveştile Şeherezadei din “1001 de nopţi”.

Clubul este deschis în fiecare zi de la ora 09.00 până târziu în noapte. În afară de sucuri şi apă, la Aysha puteţi servi o cafea savuroasă, dintre diversele sortimente de cafea turcească, tare, dar şi o narghilea cu diferite arome. Una cu apă şi arome costă 13 lei, iar una cu vodcă sau vin şi arome, costă 18 lei. Tot aici puteţi degusta şi preparate uşoare, salate sau sandvişuri.

În fiecare vineri şi sâmbătă seara, de la ora 22.00, frumoasele fete din trupa Isyankar, îmbrăcate în costume din mătase viu colorată, îşi fac intrarea în scenă pentru o oră de dans din buric pe muzică orientală.

Cei care doresc pot să organizeze la Aysha şi petreceri private, clubul fiind oferit spre închiriere doritorilor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite