O nouă serie de bilete de tratament pentru pentru pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru prima plecare din noiembrie pot fi procurate începând de mâine şi până pe 8 noiembrie. 

La sediul  Casei Judeţene de Pensii a fost  afişată repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 12. Data de prezentare în staţiune este 12 noiembrie 2010.
 
Pentru această serie au fost repartizate 447 bilete în staţiunile: 1Mai, Amara, Buziaş, Căciulata, Călimaneşti, Covasna, Eforie Nord,  Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Olănesti, Pucioasa, Sîngeorz, Saturn, Sinaia, Săanic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad, Vatra Dornei.

Biletele se vor elibera in zilele de 1, 2, 3, 4 si 8 noiembrie 2010 iar pe  9 noiembrie se vor pune în vânzare  biletele nevalorificate.

Pentru un bilet de tratament,  pensionarul plăteşte  50% din cuantumul pensiei.
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta trebuie să aibă asupra lui cuponul lunii octombrie 2010 şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Biletele nu se mai vând ca altădată

Realitatea este că în cida faptului că îşi doresc un pic de relaxare la băi, din cauza sărăcie pensionarii rămân acasă. În octombrie,  Casa Judeţeană de Pensii Argeş a returnat Casei Naţionale de Pensii,   peste 200 de bilete în staţiunile balneoclimaterice din ţară, iar de la începutul anului şi până acum, numărul biletelor de trament refuzate de pensionari a ajuns la aproape 900.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite