O Elena a câştigat, de ziua ei, Seat-ul de la Euromall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aniversarea a 4 ani , centrul comercial a fost luat cu asalt demii de argeșeni


Ziua de sâmbătă a fost una plină pentru cei care au trecut pragul  centrului comercial. Tregerea la sorţi pentru marele premiu,Seat Leon, dar şi trei concerte de excepţie  au fost ingredientele  cheie ale sărbătorii. 

Câştigătoarea premiului “ Maşina este cel mai frumos cadou din viaţa mea”

 În cursa pentru marele premiu s-au câteva mii de oameni, însă norocul i-a surâs unei sărbătorite a zilei. Elena Vasile, este din Mioveni şi are 20 de ani iar acum este proprietara unei superbe maşini. În urmă cu aproape 3 săptămâni, tânăra a cumpărat o pereche de ghetuţe, s-a înscris în concurs şi a câştigat. “ M-am înscris la concurs dar nici măcar o secundă nu am crezut că voi câştiga. Acesta este cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi de ziua mea. Nu am fost acolo la extragere şi îmi pare foarte rău însă vestea bună mi-a fost dată prin telefon. La început, nu mi-a venit să cred însă acum realizez că am câştigat o maşină.” -a declarat fericita câştigătoare. 

Akcent, surpriza serii


Pe scena  centrului comercial au urcat, la ora 19.00 artiştii de la Deepcentral, spectacolul muzical  continuând cu Costi Ioniţă în numele proiectului Sahara. Trupa Akcent care a închis o seară de neuitat a reprezentat surpriza organizatorilorpentru cei 23.000 de invitaţi ai centrului comercial.
 


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite