Piteşti: Trei femei s-au dat drept angajate la OPC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Trei femei s-au dat drept angajate la OPC
Piteşti: Trei femei s-au dat drept angajate la OPC

Trei false angajate de la Protecţia Consumatorului au fost prinse în flagrant, ieri după-amiază, după ce îşi încărcaseră portbagajul maşinii cu alimente şi buzunarele cu bani, de la patronul unui magazin.

CITEŞTE şi:

Timişoara: Inspectorii Protecţiei Consumatorului confiscă săptămânal aur de contrabandă

Mariana Diaconu, în vârstă de 41 de ani, din Piteşti şi Nicoleta Cană, de 19 ani şi Florentina Constantin, de 38 de ani, ambele din Bucureşti, au fost prinse de către poliţişti, după ce controlaseră un magazin alimentar situate în oraşul Ştefăneşti.

Cele trei femei primiseră mită de la patronul societăţii 300 de lei şi mai multe produse. Falsele inspectoare au spus că astfel vor trece cu vederea aşa zisele nereguli constatate de ele şi nu-l vor amenda cu 5.000 lei, aşa cum scrie la carte.


Cele trei femei prezentau în faţa comercianţilor legitimaţii false de inspectori în cadrul Oficiului pentru Protecţia Consumatorului. Oamenii legii au probe că Florentina Constantin, Mariana Diaconu şi Nicoleta Cană au recurs la această metodă de a face rost de bani în mai multe magazine din Piteşti şi Ştefăneşti.

Cei care au picat în plasa impostoarelor au spus că nu şi-au dat seama nicio secundă de realitate. Ba chiar, erau dispuşi să dea bani ca să scape de amenzile usturătoare pentru că se ştiau şi cu musca pe căciulă.


Impostoarele au fost audiate până în miezul nopţii, după care au fost lăsate în libertate. “Cercetările continuă sub săvârşirea infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi înşelăciune. Există indicii despre faptul că cele trei femei au acţionat şi în alte judeţe”, ne-a spus subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. 


 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite