Nunta săptămânii. Iuliana și Vasile Bădoi vor fi părinți în curând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliana (26 de ani) şi Vasile (28 de ani) Bădoi şi-au unit destinele sâmbătă, 27 august în faţa preotului de la Biserica Sfânta Vineri din Piteşti. Cei doi tineri s-au cunoscut pe 17 august 2008 când Iuliana a venit în vizită la o prietenă, verişoara celui care i-a devenit soţ.

Scânteia s-a aprins între cei doi încă din prima clipă în care s-au văzut, iar Vasile a insistat să o scoată la un suc pe cea care i-a căzut cu tronc. De aici relaţia a decurs de la sine, presărată cu momente romantice şi declaraţii de dragoste.


Surpriza a venit de ziua Iulianei, când iubitul ei a venit la ea cu un buchet de flori şi un cadou inedit: inelul de logodnă.


„Vorbisem să vină de Paşte cu părinţii lui la noi la ţară, dar nu mă aşteptam să mă ceară chiar de ziua mea. A fost un moment emoţionant, tremuram amandoi, s-a pus în genunchi, m-a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu el, i-am spus <<DA!>>, m-a luat în braţe, m-a învârtit şi mi-a pus inelul pe deget tremurând”, povesteşte emoţionată mireasa.


Cei doi au plecat luni într-o scurtă lună de miere în Poiana Braşov şi se pregătesc să aducă pe lume o fetiţă, Iuliana fiind însărcinată în luna a şasea. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite