Nunta săptămânii. Cristina şi Robert Costescu s-au cunoscut la balul bobocilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina (24 de ani) și Robert (25 de ani) Costescu sunt de opt ani împreună, iar duminică au făcut marele pas și și-au unit destinele pentru totdeauna la Biserica Sf. Gheorghe din Mioveni.

Tinerii căsătoriți s-au cunoscut la un bal al bobocilor, pe vremea când ea avea 16 ani și el de abia împlinise vârsta majoratului și de atunci au rămas împreună.

“Ne-am cunoscut la balul bobocilor la liceul unde învăța sora mea. Ele două erau colege de clasă. Seara am fost s-o luăm pe Cristina de acasă și mi-a plăcut de ea din prima clipă. Mi-a stat gândul la ea vreo lună de zile, dar știam că era deja într-o relație și când am aflat de la sora mea că s-au despărțit am invitat-o la majoratul unui prieten. De pe 15 decembrie 2003 suntem împreună”, povestește Robert.



Au urmat întâlniri pe furiș, absențe de la antrenemantele de judo ale lui Robert pentru a-și vedea iubita mai des, iar încet-încet iubirea din liceu s-a transformat în una pe viață. Cel mai greu, povestesc tinerii căsătoriți, le-a fost când Robert a făcut un an de zile în armată, iar apoi timp de trei ani s-au văzut doar în vacanțe, cât timp Cristina a fost la facultate, iar Robert era plecat în Spania.

“Cum aveam o învoire de 8 ore fugeam repede la ea s-o văd”, spune Robert. “Mă știau toți colegii lui de la unitate pentru că mă duceam des la el”, completează soția sa.

Robert își dorește doi copii, un băiat și o fetiță, însă Cristina este de părere că unul este suficient.

image
Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite