Nunta săptămânii. Silvia şi Mihai Şerban s-au îndrăgostit la a doua vedere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvia şi Mihai Şerban alături de naşi
Silvia şi Mihai Şerban alături de naşi

O frumoasă poveste de dragoste, începută cu o văpaie puternică s-a materializat într-o nuntă superbă care a avut loc sâmbătă, 10 septembrie. Povestea de dragoste dintre Silvia (25 de ani) şi Mihai (27 de ani) Şerban a început pe 22 decembrie 2009.

Deşi se cunoşteau de 6 ani, prin intermediul unor prieteni comuni, scânteia dintre ei s-a aprins abia în preajma sărbătorilor de iarnă, acum doi ani Cei doi s-au reîntâlnit într-un club, la o petrecere organizată de prietenii lor comuni şi de atunci au fost de nedespărţit.

“Ne-am reîntâlnit şi a fost dragoste la a doua vedere. Eram cu o prietenă care organizase o întâlnire cu mai mulţi amici, printre care şi Mihai şi ne-am aşezat la masă cu ei. Eu dansam cu prietena mea o melodie lentă şi a venit Mihai, m-a luat în braţe şi a zis <<de aici o iau eu>>. Atunci a fost momentul când s-a aprins scânteia. La plecare m-a sărutat pe jumătate de gură”, povesteşte emoţionată Silvia.

Au urmat şi alte întâlniri la care cei doi îndrăgostiţi au simţit că se cunosc de-o viaţă, iar după doar două luni de relaţie au decis să se mute împreună. În luna iulie a anului trecut, în timp ce erau la botezul nepotului său, Mihai a preluat iniţiativa, făcând următorul pas. A pus mâna pe microfon şi a îngenuncheat în faţa Silviei, cerând-o de soţie, în timp ce-i punea inelul pe deget.

“Am avut atunci cele mai mari emoţii. Nici la nuntă nu am avut aşa emoţii”, spune mireasa.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite