Numărul turiştilor care au vizitat comuna Dragoslavele a crescut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comuna Dragoslavele a fost scenă pentru filmările unei pelicule în care joacă actorul Kevin Cosner.
Comuna Dragoslavele a fost scenă pentru filmările unei pelicule în care joacă actorul Kevin Cosner.

La această oncluzie au ajuns marţi reprezentanţii Consiliului Judeţean Argeş, după finalizarea proiectului „Dragoslavele – slăvind istoria locului, tradiţiile şi legendele locului”.

De la demararea proiectului, numărul turiştilor în comuna Dragoslavele şi în împrejurimi a crescut simţitor, iar zona a devenit şi scenă pentru filmările unei pelicule în care actor principal este starul hollywoodian Kevin Cosner.

Vicepreşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, vedeta TV Corina Dănilă şi membrii Asociaţiei Române pentru Educaţie Individual Adaptată au făcut marţi bilanţul celor 8 luni de implementare a proiectului de promovare a comunei Dragoslavele, în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, axa proioritară 5 “Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”.

Pentru promovarea identităţii istorice, cultural, tradiţionale şi a resurselor natural specific zonei, au fost realizate broşuri de promovare, tricouri inscripţionate, cărţi turistice, albume foto, bannere, flyere, dar şi un film documentar de 30 de minute.

Valoarea totală a proiectului a fost de 997.582,48 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă a fost de 788.411,96 lei, cuprinzând 683.826,70 lei finanţare de la FEDR, 104.585,26 lei din bugetul naţional şi 16.090,04 lei contribuţia proprie a beneficiarului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite