Noul prefect de Argeş, dator un milion de lei la candidatul PDL pentru Primăria Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Berevoianu (33 de ani) este cel mai tânăr prefect din ţară
Ciprian Berevoianu (33 de ani) este cel mai tânăr prefect din ţară

Ciprian Berevoianu, cel care este, de miercuri, noul prefect de Argeş s-a împrumutat anul trecut cu un milion de lei de la candidatul PDL la Primăria Piteşti, Daniel Dragomir.

Noul prefect de Argeş, Ciprian Berevoianu, numit în funcţie, miercuri, în prezenţa secretarului de stat din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Mihai Capră, este dator vândut la candidatul PDL pentru Primăria Piteşti, Daniel Dragomir.

CITIŢI ŞI: Noul prefect de Argeş ameninţă: "Vor fi făcute publice numele persoanelor implicate în scandalul Pădurii Trivale"

Conform declaraţiei sale de avere din 2011, Berevoianu ar fi luat cu împrumut de la Dragomir, care este om de afaceri, suma de un milion 176 de mii de lei.

"Nu văd nicio problemă în asta. Nu cred că este vreun conflict de interese. Mai am un împrumut şi la Volksbank, dar asta nu înseamnă că dacă directorul acestei bănci ar candida vreodată aş putea să-l favorizez în vreun fel", a declarat prefectul de Argeş.

Berevoianu susţine că şi-a dat, ieri, demisia din PDL şi că din acel moment este un prefect apolitic.

Ciprian Berevoianu are 33 de ani şi este cel mai tânăr prefect din ţară. Averea sa cuprinde patru terenuri în Piteşti şi Nucşoara, două apartamente şi o casă de vacanţă. Prefectul conduce un Mercedes şi are puşi la bancă 419.500 de lei. În 2011, el a încasat din salariul de inspector şef al ITM Argeş suma totală de 30.271 de lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite